• Drums - Fred

  • Guitar - Snabbel

  • Bass - Theo

  • Vocals - Jeroen

  • MileStone!

MileStone Music

Just rock Your World

MileStone op facebook

Wow,wow,wow. Het gaat goed met MileStone in de lijsten van Reverbnation, regionaal zijn we in de top 10 beland en op landelijk niveau staan we op het moment van schrijven op nummer 37 van alle ingeschreven Rockband. Daar zijn we best trots op. 

Onze MP3's zijn nu ook te downloaden via deze link http://www.reverbnation.com/milestonerockband 

We vinden alle steun van iedereen echt te gek, dit waarderen wij meer dan wij in woorden kunnen zeggen( ja muziekanten hé we zingen het wel).

Als je nog iets extra's voor ons wilt doen zouden we het te gek vinden als je een van de banners achter deze link http://www.reverbnation.com/page_object/page_object_banners/artist_2880244 op je site, facebook, tumbler, noem maar op wil zetten.

Nogmaals Dank,dank,dank,dank,dank...............

 

Love u all, tot 25 januari in huizen!!!!

MileStone oprichter SnaBBel zoals iedereen Paul Snabilie noemt ik begonnen met muziek maken eind jaren 80 in de Tagrijn in Hilversum.  Met name de opkomst van de Grunge Seattle sound zou een zeer grote invloed zijn welke tot op de dag van vandaag duidelijk te horen is. 
Snabbel ademt muziek met natuurlijk MileStone maar ook met het begeleiden van vooral jonge mensen richting het podium, Hij geeft aan heel jonge kinderen les op de eerste stappen van de gitaar en helpt jonge bands en vocalisten met name richting de podium presentatie en de zelfverzekerdheid die van een liedje zingen een echte podium ervaring maken.

MileStone Biografie

Toen SnaBBel in juni 2008 gevraagd werd om iemand uit de brand te helpen om samen een gepland optreden te doen hoefde hij niet lang na te denken. Ondanks dat hij het bandleven al jaren achter zich had gelaten was het gevoel al heel snel weer terug.
MileStone ontstond in een leegstaand kantoor in Lelystad als weinig serieus band met veel bier en valse gitaren. Na het eerste optreden is er besloten om naar een serieuze samenstelling te zoeken. na wat omzwervingen op het gebied van bassisten en drummers is MileStone redelijk stabiel gebleven tot maart 2012 met de bezetting van Fred, Theo, Snabbel en Marco.

April 2012

Het onverwachte vertrek van Zanger/gitarist Marco zette de overgebleven Leden van MileStone voor een dilema, stoppen of op zoek naar vervanging. We hebben gelukkig voor het laatste gekozen en na de nodige audities is MileStone tot zijn huidige bezetting gekomen met:

Jeroen - Vocals

Fred - Drums

Theo - Bass

SnaBBel - Guitar

Inmiddels staan de eerste gigs weer in de boeken en word er hard gewerkt aan nieuw werk.

updates volgen heel snel.