• Drums - Fred

  • Guitar - Snabbel

  • Bass - Theo

  • Vocals - Jeroen

  • MileStone!

MileStone Music

Just rock Your World

MileStone op facebook

 Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access 123Movies

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.

Another way to prevent getting this page in the future is to use Privacy Pass. Check out the browser extension in the Firefox Add-ons Store.

Wat zeggen andere

Biana Wijnsma (Producente, bandcoach, radiomaker (CEO), Bianca Wijnsma Producties) "Milestone is een energieke rockband die bestaat uit een aantal zeer enthousiaste, ervaren en vooral ook ambitieuze muzikanten. Ze schrijven en componeren eigen werk en doen dat niet onverdienstelijk. Milestone laat nu al veel van zich horen en dat zal in de toekomst alleen maar nog meer worden. Een band om in de gaten te houden!”

 

Tessa Halm (voorzitter Stichting Gouda Geeft!) “MileStone heeft in december 2011 opgetreden op het benefiet festival GoudaGeeft! dat op de Markt in Gouda plaatsvindt. Als organisatie van een dergelijk evenement was het voor ons erg prettig om een talentvolle rockband als MileStone op de buhne te hebben. De band heeft geheel belangeloos een fantastisch optreden gegeven in de buitenlucht (december!) en er mede voor gezorgd dat we ook dit jaar weer een flink bedrag hebben kunnen ophalen voor de 3FM Serious Request actie. Het optreden van Milestone was strak georganiseerd, klonk goed en het was leuk om te zien dat de band het zelf ook erg naar hun zin had. Absoluut een aanrader dus!”